Gjestebok
Takk for at du besøker hjemmesiden vår. Skriv en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen.
Skrevet av Knut Eriksen, 17. jul, 2022
Her er det stor aktivitet. Det er synd at ikke medlemmene skriver noen ord i gjesteboka. Men, det er vel mer spennende å bruke FB og andre sosiale media. Så da så!
Uansett vil jeg ønske alle en fin sommer. Kanskje folk leser dette ut på høsten/ vinteren. Men, likevel !


E-post:
Skrevet av Kurt, 28. feb, 2022
Årsmøte 2022 ...
Årsmøte/samling blir i år avholdt i ”Aktivitetsbyen Gamle Fredrikstad”. Datoen blir fredag 6. mai til søndag 8. mai.
Årsmøte lørdag 7. mai 2022.
Enkeltrom på Motellet: Kr. 635 pr. døgn.
Dobbeltrom på Motellet: Kr. 835 pr. døgn.
Hyttene har høy standard. Inneholder to soverom, stue/kjøkken og bad. Prisen er kr. 1845 pr. døgn pr. hytte. Her kan flere slå seg sammen og dele på utgiftene.
Campingplass med uttak for strøm og felles sanitæranlegg.
Bobil/vogn kr. 400.- pr. døgn inkl. strøm. Vær ute i god tid.


Skrevet av torstein paulsen, 13. feb, 2022
jeg leste på fscebook om berny olson kristiansen var hennes jente navn hun reiste son 16 åring til stokholm , dette måtte være en tøff reise for en ung jente i den alder det kunne vært hyggelig om hun kunne skrive om denne reisen. da jeg reiste fra kiberg var vi to gutter einar rraudio og meg da var jeg 18r tryggend og være to kamerater fra samme sted . j eg fikk snakket med berny da det var kibergs treff for 15 år siden da hun var i kiberg ,men jeg fikk ikke spurt henne om alt ,hvis hun lever håper jeg hu skriver litt om denne r eisen,


Skrevet av Knut Eriksen, 25. des, 2021
Jeg vil med dette ønske alle Kibergværinger hjemme og borte en riktig god jul!


E-post:
Skrevet av Knut Eriksen, 25. des, 2021
Jeg vil med dette ønske alle Kibergværinger hjemme og borte en riktig god jul!


E-post:
Skrevet av Kurt Kandola , 19. des, 2021
Jeg og Solbjørg ønsker alle en riktig God Jul.


Skrevet av torstein paulsen, 18. des, 2021
jeg må ønske alle kibergs væringer en riktig god jul nyttår


Skrevet av Kurt Kandola, 15. nov, 2021
Hei alle sammen
Nå har vi bestemt oss for at Årsmøte blir den 6 - 8 mai 2022, på Fredrikstad Camping. Årsmøte blir den 7. Mai, men vi gjør som tidligere at de som vil komme fredagen, kan det.
Så håper vi at det er mange som kommer.
Det vil komme invitasjon og påmelding på nyåret.
Dette er bare en orientering, slik at dere holder av datoene.


E-post:
Skrevet av torstein paulsen, 31. mai, 2021
erik langila husker jeg godt. jeg fikk låv og vere med faren minn i kven bad som det heter det var mange sjøfolk som gikk dit for og få seg et damp bad det var ikke så rent og hygenisk jeg husker at det var sleipete benker.det var mye poker spilling når det var landligge å dårlig vær og salg av øl dette var et tilholds sted for mange . men det er godt over i historien om kibergt


Skrevet av Frank Sundkvist, 5. mai, 2021
Voksne Kibergsværinger husker nok godt Erik Langila. Han må ha vært født en gang i slutten av 1870-årene. Han kom til Kiberg fra Sør-Varanger og drev med fiske og litt av hvert ellers. Jeg husker ham best for hans noe originale "dialekt" - eller talemål. Som mange av de eldre Kibergsværingene som hadde finsk som morsmål, hadde Erik Langila en grammatikalsk rekkefølge i setningene som ikke stemte helt med læreboka. Av det ble det noen "språkblomster" som veldig tydelig fikk fram hans poenger - og noen av dem overlevde ham selv. En ordentlig original som man minnes med et hyggelig smil.


E-post:
Skrevet av Sølvi Marie Johansen, 4. mai, 2021
Hei! Min far, Trygve S Johansen, var fra Skallelv. Jeg har en liten kobberkjele hvor han har lagt en lapp oppi om at hans mor hadde fått den av Grethe Langila, Kiberg (død ca 1920- 30?). Videre at hun var mor til Erik Langila. Er dette personer som er kjent for dere m tilknytning til Kiberg?Mvh Sølvi Johansen, Lesja


E-post:
Skrevet av Kurt, 17. apr, 2021
Hei alle sammen.På grunn av pandemien blir det ikke årsmøte i år heller.Det vil ikke bli sendt krav om kontigent i år. For dere som har betalt i år så gjelder det for neste år.Håper vi får det til neste år.Har planer om og dra nordover i juni, håper vi kan kjøre Sverige og Finland.


Skrevet av Knut Eriksen, 23. des, 2020
Jeg vil med dette ønske alle Kibergværinger både fastboende og de som bor andre steder en riktig god jul og et godt nytt år!


E-post:
Skrevet av Kurt, 21. des, 2020
Ønsker alle en riktig God Jul og Godt Nytt år. Vi får håpe at 2021 vil bli bedre enn 2020 var.
Kurt


Skrevet av Knut Eriksen, 12. okt, 2020
Hei alle som besøker gjesteboka vår. Jeg har nettop vært på minnårlige høsttur til Kiberg. Her møtte jeg en rekke trivelige folk. Det ble både tid til festlige sammenkomster, fisketurer og kafébesøk i Vardø. Synd at vinikke har kafe i Kiberg, men vi har jo «Grillstua» som er flittig i bruk. Bygdelaget har nå laget en utvidet danseplatting.

Jeg ønsker alle en fin høst hvorhenbderevoppholdercdere


E-post:

Nyeste kommentarer

01.04 | 18:47

Er d noen som har bilde av Markus Olsen og Gunvor ( far og mor til Magnus Olsen ) fra kiberg ?

28.08 | 09:54

Er det noen som har gamle bilder fra Internatet i den tiden det var unger som bodde der. Vi ønsker å lage en utstilling fra "Internattida".
Tel: 926 53 005

31.07 | 20:36

Noen som vet hvem som sitter bak Arnstein Andersen ?

21.12 | 21:43

God jul til alle Kibergværinger både de som bor i Kiberg og de som har flyttet !